50 år med procesinstrumentering hos Eberhardt

Siden Erik Eberhardt grundlagde E. Eberhardt den 15. august 1972, har vi leveret procesinstrumentering til virksomheder i hele Danmark inden for alle brancher – lige fra mejeri og pharma til asfalt og beton. Vores 50-års jubilæum er ikke blot et øjeblik, hvor vi med stolthed ser tilbage på årene, der er gået. Det er også en mulighed for at se fremad.

Sammen med kunder og producenter sætter vi nye standarder for procesinstrumentering

Udvikling af mere komplekse applikationer sætter hele tiden nye standarder og stiller nye krav til måleinstrumenter til overvågning og optimering af processer. For at imødekomme tidens krav samarbejder vi med førende europæiske producenter, og vi er stolte af at have både 20 og 30-årige relationer med flere samarbejdspartnere. Sammen med vores dygtige medarbejdere bidrager de hver dag med specialiseret viden, som gør os i stand til at udvikle effektive løsninger.

50 års jubilæum Eberhardt
Eberhardt messe 50 år

Tag del i fejringen af vores 50-års jubilæum

Vores dygtige medarbejdere bestræber sig altid på at hjælpe vores kunder med deres udstyr både før, under og efter installationen. Denne tilgang har gjort os til en af de mest anerkendte leverandører af procesinstrumentering på det danske marked – og denne position vil vi selvfølgelig gerne fastholde.

Hos Eberhardt vægter vi samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere meget højt, og derfor vil vi gerne fejre vores jubilæum sammen med jer. På årets FoodTech byder vi hver dag på jubilæumskage. Er du på messen – så kig forbi vores stand og tag del i fejringen af vores 50-års jubilæum.

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn