BD|SENSORS DMP 333P

Industriel tryktransmitter med guldbelagt procestilslutning til hydrogenapplikationer.

Tryktransmitteren DMP 333P er velegnet til måling af trykket i viskøse, pastaagtige eller gasformige medier og til applikationer, der kræver en front-flush, dødrumsfri procestilslutning.

Især til brintapplikationer er der mulighed for at bruge procestilslutningen med guldbelægning. Der findes en bred vifte af elektriske tilslutningsvarianter, så DMP 333P nemt og hurtigt kan integreres i de forskellige systemkonfigurationer.

Læs også mere om vores leveringsprogram inden for BD|SENSORS-tryktransmittere til måling af procestryk i gasser/væsker her.

BD|SENSORS DMP 333P industriel tryktransmitter med guldbelagt procestilslutning til hydrogenapplikationer

DMP 333P-tryktransmittere fra BD|SENSORS.

Spørg os om procesinstrumentering

Med udvikling af mere komplekse applikationer stiger kravene til måleinstrumenter til overvågning og optimering af processer. Uanset om det drejer sig om niveaumåling, flowmåling, trykmåling eller et af vores mange andre områder – så kan vi vejlede dig i forhold til netop dit behov.

Kontakt os og lad os tale om procesinstrumentering i din applikation.

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn