VI OVERTAGER AGENTURET FOR CONCENS

Nu kan du samle flere af dine services hos os. Vi overtager agenturet for concens og udvider dermed vores produktprogram med elektriske in-line aktuatorer.

Elektriske aktuatorer sikrer jævn justering af mange forskellige applikationer på tværs af industrier – blandt andet inden for automation. Med udvikling af mere kompakte applikationer, stiger kravene til designet af de elektriske aktuatorer, der både skal opfylde behov om størrelse, design og teknik.

Samling af viden og kompetencer giver kunderne flere fordele I snart 50 år har vi været leverandør af instrumentering til procesmåling og med overtagelsen af agenturet for Concens, udvider vi nu produktprogrammet med elektriske in-line aktuatorer, hvilket bliver et meget vigtigt forretningsområde for den videre udvikling af Eberhardt Procesinstrumentering.

”Elektriske aktuatorer er i forvejen noget vores kunder anvender og ved at vi bliver distributør af Concens’ elektriske aktuatorer, giver det os ikke bare mulighed for at tilbyde et anerkendt produkt til eksisterende kunder, men også til nye kundeemner, der kan blive vigtige kunder fremover. Jeg er meget stolt over at Concens har valgt os som deres fremtidige partner og distributør på det danske marked. Det betragter jeg som en stor anerkendelse af vores kompetencer – både hvad angår vores salgsmæssige styrker og tekniske kompetencer” fortæller Steen Rasmussen.

Samling af viden styrker udviklingen af aktuatorer Som med alt andet teknologi er høj faglighed og kvalificeret rådgivning samt kompetent support afgørende for at undgå nedetid i produktionen. Ifølge Steen Rasmussen, er det i høj grad det der er vores styrke.

”Sammen med Concens har vi de kvalificerede tekniske kompetencer og ressourcer, det kræver at sikre et højt serviceniveau og oppetid for kunderne. Vi glæder os meget til samarbejdet.”

”Vi efterlever vores forretningsvision” Kristian Rasmussen, der til dagligt arbejder som produktchef, mener, at Eberhardt har navigeret sig yderligere frem som én af de førende leverandører af procesoptimering på det danske marked.

”Vi har klart definerede mål for, hvordan vores instrumenteringsløsninger skal sikre innovative og effektive processer for vores kunder. Med overtagelsen af agenturet for Concens viser vi i endnu højere grad, at vi efterlever vores forretningsvision”, fortæller Kristian Rasmussen.

Se vores udvalg af elektriske aktuatorer her.