Effektiv UV-desinfektion mod COVID-19

Bekæmp smittefare fra vira og bakterier med sikker og effektiv UV-desinfektion.

Bio-Scan UV-lampe er særlig velegnet til hurtig desinficering af inventar, kontor-og mødelokaler samt behandlerbrikse og klinikudstyr.

Effektiv desinfektion af alle typer overflader

Bio-Scan UV-lampe inaktiverer med påvist effektivitet SARS-CoV-2 (COVID-19). Med Bio-Scan UV-lampe får du en desinfektionsløsning, der effektivt og hurtigt inaktiverer 99,99 % af vira og 99,999% af bakterier.

Bio-Scan UV-lampe er letanvendelig for enhver og er med sit lette design både praktisk og ergonomisk til små og store overflader, kanter og fordybninger i møbler og udstyr.

Hurtig, certificeret og sikker behandling

UV-desinficering er en hurtig, certificeret og sikker proces uden brug af kemikalier. Når UVC-strålerne fra den kraftige UV-lampe rammer mikroorganismen og trænger ind i cellen, ødelægges dens DNA og forhindrer dermed dens evne til at formere sig. Mikroorganismen er dermed inaktiveret på blot 4-10 sekunder.

Med Bio-Scan UV-lampe følger et letanvendeligt kontrolkit, der med enkle farvekoder verificerer, hvornår en overflade eller et område er desinficeret for bakterier og vira.

Komplet levering med beskyttelse og opbevaring

UV-desinfektion med Bio-Scan UV-lampe sikrer et rent arbejdsmiljø, frigiver værdifuld tid og skaber tryghed hos klienter og medarbejdere.

Ved UV-desinficering skal du bruge korrekt beskyttelsesudsyr. Du får Bio-Scan UV-lampe som en komplet pakkeløsning med strømforsyning, handsker og UV-maske samlet i én praktisk opbevaringskasse.

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn