Mød os på HI-messen

Procesinstrumentering skal opleves live, og derfor glæder vi os igen i år til at deltage på HI-messen, der gennem 60 år har været industriens primære mødested.

Mød os på stand M9590 til en snak om procesinstrumentering til alle brancher inden for industrien. På årets HI-messe kan du møde vores produktspecialister Steen, Jonas, Søren og Kristian, der er klar til at præsentere dig for et bredt udvalg af vores mest populære produkter til procesinstrumentering fra førende internationale leverandører.

Vögtlin

Masseflowmålere og -regulatorer til gas

Bredt produktprogram inden for flowmålere og -regulatorer til gas fra vores nye samarbejdspartner Vögtlin. Produktsortimentet omfatter termiske og differenstryk- masseflowmålere og -regulatorer til gasser samt den første batteridrevne masseflowmåler med integreret batteri og indbygget touch-display.

Masseflowmålere og -regulatorer til gas fra Vögtlin
Nivelco: PiloTREK W-200 80 GHz radarniveautransmitter

Nivelco

PiloTREK W-200 80 GHz radarniveautransmitter

Denne berøringsfri niveautransmitter benytter den højfrekvente industrielle radarteknologi, 80 GHz FMCW. Den mest afgørende fordel ved 80 GHz-radarer sammenlignet med lavere frekvenser (5…12 GHz og 25 GHz) er den mindre antennestørrelse, bedre fokusering og smalle spredningsvinkel.

BD|SENSORS

Tryktransmittere til måling af procestryk

Trykmåling er en af de mest udbredte og vigtigste målinger i procesindustrien. Vores leveringsprogram inden for tryktransmittere til væsker, luft og gasser fra BD|SENSORS kan måle både relativt og absolut tryk samt vakuum. Tryktransmitterne fås også i Ex-versioner efter ATEX.

Tryktransmitter til måling af procestryk fra BD|SENSORS
Elektriske aktuatorer fra Concens

Concens

Kompakte elektriske aktuatorer

Concens designer og fremstiller kraftfulde og kompakte elektriske aktuatorer i materialer af højeste kvalitet. Vores brede produktprogram fra Concens rummer elektriske aktuatorer i flere størrelser samt tilbehør som omfatter styringer, håndsæt, batterier og ladere.

Spørg os om procesinstrumentering

Med udvikling af mere komplekse applikationer stiger kravene til måleinstrumenter til overvågning og optimering af processer. Uanset om det drejer sig om niveaumåling, flowmåling, trykmåling eller et af vores mange andre områder – så kan vi vejlede dig i forhold til netop dit behov.

Kontakt os og lad os tale om procesinstrumentering i din applikation.

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn