Vi overtager agenturet for Concens

Elektriske aktuatorer fra Concens

Nu kan du samle flere af dine services hos os

Vi overtager agenturet for Concens og udvider dermed vores produktprogram med elektriske in-line aktuatorer.

Elektriske aktuatorer sikrer jævn justering af mange forskellige applikationer på tværs af industrier – blandt andet inden for automation. Med udvikling af mere kompakte applikationer, stiger kravene til designet af de elektriske aktuatorer, der både skal opfylde behov om størrelse, design og teknik.

I snart 50 år har vi været leverandør af instrumentering til procesmåling og med overtagelsen af agenturet for Concens, udvider vi nu produktprogrammet med elektriske in-line aktuatorer, hvilket bliver et meget vigtigt forretningsområde for den videre udvikling af Eberhardt Procesinstrumentering.

”Elektriske aktuatorer er i forvejen noget vores kunder anvender og ved at vi bliver distributør af Concens’ elektriske aktuatorer, giver det os ikke bare mulighed for at tilbyde et anerkendt produkt til eksisterende kunder, men også til nye kundeemner, der kan blive vigtige kunder fremover. Jeg er meget stolt over at Concens har valgt os som deres fremtidige partner og distributør på det danske marked. Det betragter jeg som en stor anerkendelse af vores kompetencer – både hvad angår vores salgsmæssige styrker og tekniske kompetencer” fortæller Steen Rasmussen.

Samling af viden styrker udviklingen af aktuatorer

Som med alt andet teknologi er høj faglighed og kvalificeret rådgivning samt kompetent support afgørende for at undgå nedetid i produktionen. Ifølge Steen Rasmussen, er det i høj grad det der er vores styrke.

”Sammen med Concens har vi de kvalificerede tekniske kompetencer og ressourcer, det kræver at sikre et højt serviceniveau og oppetid for kunderne. Vi glæder os meget til samarbejdet.”

Steen Rasmussen
Kristian T. Rasmussen

Vi efterlever vores forretningsvision

Kristian Rasmussen, der til dagligt arbejder som produktchef, mener, at Eberhardt har navigeret sig yderligere frem som én af de førende leverandører af procesoptimering på det danske marked.

”Vi har klart definerede mål for, hvordan vores instrumenteringsløsninger skal sikre innovative og effektive processer for vores kunder. Med overtagelsen af agenturet for Concens viser vi i endnu højere grad, at vi efterlever vores forretningsvision”, fortæller Kristian Rasmussen.

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn