Transportabel og batteridrevet brandhanetester

Mag-flux HTL hydranttester bruges til test af brandhaner såvel som vandforsyningsledninger og giver hurtig og nem ydelsestest.

Blandt andet i henhold til W 405 og DIN 14462. Den mobile flow- og trykmåler er ekstremt robust. Da der ikke er nogen bevægelige dele eller indsnævringer i flowmåleren, er der intet tryktab. I kraft af sin kapslingsklasse (IP54) er den let at rengøre og kan naturligvis også bruges i regnvejr uden problemer.

Flow, tryk og som en option også temperaturmåling af vandet. Udstyret med den nyeste software, vises vandtryk, flowhastighed og totalt flow fra begyndelsen af ​​hver måling.

For vandindustrien er det muligt at bestemme FNU-værdierne ved hjælp af separat turbiditetsmåling, især under skyllekampagner, og dermed tilpasse skylningsstrategien effektivt og ressourcebesparende.

Mecon-HTL brandhanetester

Dataoverførsel sker via Bluetooth fra hydranttesteren til en app på den mobile enhed (eksempelvis tablet eller smartphone).

Måleprocessen kan nu overvåges ikke kun på det let læselige display, men også registreres i appen fra wasserkarte.info. Alle målte data for tryk, flow, temperatur og turbiditet overføres live fra hydranttesteren til appen. Måleprotokollerne såvel som diagrammer vises direkte som forhåndsvisning.

Den holistiske løsning til vedligeholdelse af brandhane fra dokumentation, planlægning, lokalisering, ydeevne til vedligeholdelse.

Som tilbehør til testeren kan leveres en spuleboks, som fungerer som trykreducering. Dette betyder at man kan montere sin afløbsslange på den og ikke risikere at slangen slår fra side til side og i øvrigt spuler utilsigtet ud over det hele.

Spuleboks til brandhanetester (HTL)
Brandhanetester HTL-kit

Et typisk sæt klar til opgaven vil bestå af brandhanetester HTL, reguleringsventil til at indregulere til det tryk som flowmålingen skal tages ved, 2 stk. slanger med Storz-koblinger, en spuleboks så vandet udledes sikkert uden at skulle bekymre sig om udløbet fra en slange under tryk samt eventuelt en transportkuffert for sikker og nem transport og opbevaring af testeren.

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn