UV-C-teknologi sikrer bæredygtig genanvendelse af vand fra industrielle applikationer

Vand er en af de vigtigste ressourcer, og der findes flere teknologier, som gør det muligt at genanvende spildevand fra eksempelvis industrielle applikationer. En af de mere bæredygtige løsninger til spildevandsrensning foregår ved hjælp af UV-C-teknologi.

Genbrug af spildevand bidrager til reduceret vandforbrug og til at undgå forringelse af de miljøer, hvor spildevand genanvendes. Ved at anvende UV-C-teknologi til spildevandsrensning sikres, at essentielle næringstoffer ikke går tabt. Det gør løsningen særlig anvendelig i landbruget, hvor vandet bruges til dyrkning af grønt.

UV-behandlet vand genbrugt til vanding af afgrøder
Tværsnit af UV-C-reaktor, hvor vandet passerer mellem UV-C-lamper

Kemikaliefri desinficering af spildevand

Vandbehandlingen sker i lukkede UV-C-reaktorer, hvor vandet passerer mellem UV-C-lamper, der bestråler og desinficerer vandet på få sekunder og uden brug af kemikalier. Når vandet er renset, kan det genanvendes til blandt andet vanding i landbruget, vanding af grønne områder og vask af industrielt udstyr.

Spildevandsanlæg med UV-anlæg desinficerer industrielt spildevand

BIO-UV Group er blandt de førende europæiske leverandører af certificerede UV-anlæg. I forbindelse med projekter, hvor cirkulær økonomi og bæredygtig udvikling er i fokus, har UV-anlæg fra BIO-UV Group været med til at forbedre kvaliteten af spildevand fra blandt andet industrielle applikationer, så vandet kan genanvendes til andre formål.

Produktion af grønne ærter på konservesfabrik
BIO-UV Group – Udvikling siden grundlæggelsen

Lad os tale om vandbehandling i din applikation

Hos Eberhardt vejleder vi i UV-anlæg fra BIO-UV Group. UV-anlæggene kan tilpasses i forhold til flowhastigheder og specifikke installations-, drift- og vedligeholdelsesbehov, der gør sig gældende ved ethvert projekt. Kontakt os og lad os tale om dine muligheder for vandbehandling med UV-C-teknologi.

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn