BIO-SCAN UV-LAMPE SIKKER OG EFFEKTIV DESINFEKTION MOD COVID-19

Bekæmp smittefare fra vira og bakterier med sikker og effektiv UV-desinfektion.

Bio-Scan UV-lampe er særlig velegnet til hurtig desinficering af inventar, kontor-og mødelokaler samt behandlerbrikse og klinikudstyr.

EFFEKTIV DESINFEKTION AF ALLE TYPER OVERFLADER

Bio-Scan UV-lampe inaktiverer med påvist effektivitet SARS-CoV-2 (Covid-19). Med Bio-Scan UV-lampe får du en desinfektionsløsning, der effektivt og hurtigt inaktiverer 99,99 % af vira og 99,999% af bakterier.

Bio-Scan UV-lampe er letanvendelig for enhver og er med sit lette design både praktisk og ergonomisk til små og store overflader, kanter og fordybninger i møbler og udstyr.

Se videopræsentation her >

HURTIG, CERTIFICERET OG SIKKER BEHANDLING

UV-desinficering er en hurtig, certificeret og sikker proces uden brug af kemikalier. Når UVC-strålerne fra den kraftige UV-lampe rammer mikroorganismen og trænger ind i cellen, ødelægges dens DNA og forhindrer dermed dens evne til at formere sig. Mikroorganismen er dermed inaktiveret på blot 4-10 sekunder.

Med Bio-Scan UV-lampe følger et letanvendeligt kontrolkit, der med enkle farvekoder verificerer, hvornår en overflade eller et område er desinficeret for bakterier og vira

Se datablad og certifikater >

KOMPLET LEVERING MED BESKYTTELSE OG OPBEVARING

UV-desinfektion med Bio-Scan UV-lampe sikrer et rent arbejdsmiljø, frigiver værdifuld tid og skaber tryghed hos klienter og medarbejdere.

Ved UV-desinficering skal du bruge korrekt beskyttelsesudsyr. Du får Bio-Scan UV-lampe som en komplet pakkeløsning med strømforsyning, handsker og UV-maske samlet i én praktisk opbevaringskasse.

Kontakt os for pris og bestilling >