Vi overtager agenturet for Vögtlin Instruments

Fælles ambitioner om faglig udvikling gør samarbejdet til et perfekt match

Det er med stor fornøjelse, at vi kan meddele, at vi overtager agenturet for den schweiziske producent af instrumenter til flowmåling, Vögtlin Instruments. Med agenturet udvider vi vores produktprogram med nogle af markedets bedste instrumenter til masseflowmåling og -regulering af gasser – særligt til anvendelse inden for pharma, biotek og fødevare.

”Vögtlin er en stærkt respekteret global aktør med solid erfaring inden for flowmåling. Samtidig passer Vögtlins ambition om at være en aktiv partner, der sikrer, at kunderne får de bedste produkter til den enkelte applikation, perfekt med vores egen kundetilgang. Så jeg kan ikke andet end at glæde mig over det nye samarbejde, som for mig at se er et perfekt match”, fortæller Jonas Reither.

Rangebillede – Vögtlin Instruments
Jonas Reither

Tilførslen af ny ekspertise giver os flere muligheder i kundesamarbejdet

Schweiziske Vögtlin er en del af TASI Group, der er specialister i udvikling af intelligente og innovative instrumenter til gasflowmåling og -regulering med højeste præcision takket være MEMS-sensorteknologien. Med mere end 300.000 solgte enheder er Vögtlin en af markedets førende leverandører, og den erfaring bliver ifølge Jonas Reither en fordel for Eberhardt i kundesamarbejdet.

”Vögtlin har i mere end 35 år været førende inden for flowmåling, så der er ingen tvivl om, at Vögtlin-teamet kommer med en stor viden, som jeg er sikker på, giver os et løft, når vi skal rådgive og hjælpe vores kunder med løsninger til flowmåling”, fortæller Jonas Reither.

Digitale masseflowmålere og -regulatorer til processer med gasser

Vögtlins produktsortiment dækker termiske masseflowmålere og -regulatorer til gasser samt den første batteridrevet masseflowmåler med integreret batteri og indbygget touch-display. Instrumenterne er udstyret med digitalt og analogt interface, IP67/NEMA6-beskyttelse og ATEX-certificering.

I filmen kan du opleve mere om Vögtlin og deres ekspertise samt produktprogram inden for flowmåling.

Stillbillede fra Vögtlin Instruments video

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn