Om E. Eberhardt ApS

E. Eberhardt har siden 1972 leveret procesinstrumentering til alle brancher indenfor industrien, både som enedistributør for en række anerkendte producenter fra det meste af verden og fra egen udvikling og produktion.

E. Eberhardt ApS er en af de førende leverandører af procesinstrumentering i Danmark og tilbyder et bredt leveringsprogram indenfor områderne: Niveaumåling, flowmåling, trykmåling, analyse, temperaturmåling, TOC måling, turbiditets måling, ledningsevne, pH måling, ilt måling, UV-anlæg, m.v.

Tilfredse kunder og langvarige samarbejdsforhold har vi altid lagt stor vægt på. Flere af vore kunder har vi samarbejdet med siden firmaets start i 1972 og mange andre kunder har vi fejret både 30 og 35 års jubilæum sammen med og der kommer hele tiden nye til. Tilfredse kunder er vort vækstgrundlag og det værner vi om.

Vore kompetencer: Know-how og bred service

E. Eberhardt ApS har over 40 års erfaring med procesinstrumentering og har på basis af den lange anciennitet opbygget en stor know-how, der sikrer vore kunder optimal rådgivning og service.

På vores værksted kan instrumenter efterses, repareres og kalibreres. Vi forestår indkøring og udbyder vedligeholdelseskontrakter på instrumenterne.

Vi afholder jævnligt seminarer, lige fra kundespecifikke seminarer, f.eks. om krav til konkrete procesmålinger i henhold til internationale standarder, over til mere generelle service- og informationskurser.