Vi er Eberhardt

Hos Eberhardt har vi siden 1972 leveret procesinstrumentering til alle brancher inden for industrien – både som ene-distributør for en række anerkendte producenter fra det meste af verden og fra egen udvikling og produktion.

50 års erfaring med levering af procesinstrumentering

Udvikling af mere komplekse applikationer stiller nye krav til måleinstrumenter til overvågning og optimering af processer. Hos Eberhardt har vi mere end 50 års erfaring med levering af procesinstrumentering til virksomheder i hele Danmark inden for alle brancher – lige fra mejeri og pharma til asfalt og beton. Vores medarbejdere er specialiserede på hvert deres felt, og den store teknisk viden gør os i stand til at finde de rette løsninger, så du får mest muligt ud af din investering.

Udforsk vores brede produktprogram

For at du er sikret de mest præcise målinger af niveau, tryk eller flow, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med komponenter og materialer. Som en af de førende leverandører af procesinstrumentering i Danmark tilbyder vi i samarbejde med førende europæiske producenter et bredt produktprogram inden for områderne:

Kom godt i gang med dit udstyr

Hjælpsomhed og god service er en del af vores DNA. Vi hjælper dig altid godt i gang med dine nye produkter, og vores specialiserede medarbejdere står til klar med hjælp både før, under og efter installationen.

Få serviceret dine instrumenter på vores værksted

På vores værksted kan instrumenter efterses, repareres og kalibreres. Vi forestår indkøring og udbyder vedligeholdelseskontrakter på instrumenterne.

  • Opbygning af mindre tavler/styringer
  • Konfigurering
  • Kalibrering
  • Funktionstest
  • Mindre reperationer

Vision, mission og værdier

Vision

Vi vil fastholde at være blandt de mest anerkendte leverandører af procesinstrumentering på det danske marked.

Mission

Vi leverer instrumenteringsløsninger som tilsikrer optimale processer gennem innovativ rådgivning og effektiv service med det formål at effektivisere og skabe merværdi for vores kunder.

Værdigrundlag

  • Troværdighed: Vi holder det vi lover
  • Passion: Vi er dedikeret til opgaven og inspirerende overfor kundens behov og ønsker
  • Trivsel: En god arbejdsplads med fokus på motivation og engagement

Kontaktpersoner

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn