Teknisk support

Med vores tekniske support hjælper vi dig med alt fra fastsættelse af kravspecifikationer til konfigurering, kalibrering og service af dine instrumenter, så du opnår de mest præcise målinger af niveau, tryk eller flow.
Kristian T. Rasmussen

Få serviceret dine instrumenter
på vores værksted

Udvikling af mere komplekse applikationer stiller nye krav til måleinstrumenter til overvågning og optimering af processer. Vores medarbejdere er specialiserede på hvert deres felt, og hjælper med service af instrumenter til alle brancher – lige fra mejeri og pharma til asfalt og beton. På vores værksted kan vi hjælpe dig med:

  • Opbygning af mindre tavler/styringer
  • Konfigurering
  • Kalibrering
  • Funktionstest
  • Mindre reparationer

Kom godt i gang med vores onsite service

Hos Eberhardt vil vi gerne sikre os, at du kommer godt i gang med dine nye instrumenter, og at det altid lever op til dine forventninger. Derfor tilbyder vi efter aftale at hjælpe dig onsite med at fastsætte kravspecifikationer, idriftsættelse og finjustering af dine instrumenter. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så er du velkommen til at kontakte os.

Søren Agerbæk

Spørg os om procesinstrumentering

Med udvikling af mere komplekse applikationer stiger kravene til måleinstrumenter til overvågning og optimering af processer. Uanset om det drejer sig om niveaumåling, flowmåling, trykmåling eller et af vores mange andre områder – så kan vi vejlede dig i forhold til netop dit behov.

Kontakt os og lad os tale om procesinstrumentering i din applikation.

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn