Elektriske Aktuatorer fra Concens

Concens designer og fremstiller kraftfulde og kompakte elektriske aktuatorer. Serien består af den lille og alsidige con35, den robuste con50 og den kompakte con60 til kraftige applikationer.

Som seneste skud på stammen er icon35, icon50 og icon60 som er en serie af intelligente aktuatorer med indbygget styring og overvågning. De er i samme kompakte og slanke design som den klassiske aktuator-serie og med samme ydelse.

Hertil kommer tilbehørsprogrammet som omfatter styringer, håndsæt, batterier og ladere.

Alle Concens-aktuatorer er lavet af materialer af højeste kvalitet – fremstillet, individuelt testet og godkendt på fabrikken i Esbjerg. Nøgleordene for virksomheden er engagement, fleksibilitet og alsidighed – Teamet er engagerede, organisation er fleksibel og produkterne er alsidige.

De kraftige elektriske aktuatorer har slanke, rene linjer, der muliggør optimal integration. Med elektriske aktuatorer fra Concens tilpasser vi vores løsninger til dine specielle krav, og tager dit produkt til det næste niveau.

Standardstålaktuatorer leveres i IP66 udførelse, mens versionerne til ”harsh environment” er testet til IP68 og IP69. Versioner i rustfrit stål (AISI316) er også tilgængelige. Alle modeller kan leveres i alle RAL-farver.

Det brede produktsortiment inkluderer alt fra små og kompakte aktuatorer til store aktuatorer for tung last, alt sammen i et slankt design.

Klik videre til enten icon eller den klassiske version herunder og find mere information om de elektriske aktuatorer og tilbehør, såsom styringer, håndsæt og batterier.

Go to Top