Flowmåling med flowmåler

Hos E. Eberhardt tilbyder vi flowmålere til stort set alle medier. Såvel letflydende som til meget viskøse væsker samt meget høje medietemperaturer.

Med vores udstyr har du mulighed for at måle alt fra små flow, fra 0,005 l/min, til at måle flow i rørdimension op til Ø4,5 meter.

Udover dette tilbyder vi blandt andet også ultralydsflowmålere, der kan bruges til påspænding uden på rør og til at måle i delvist fyldte rør og kanaler, samt flowmålere til aggressive kemikalier og sanitære applikationer og trådløse løsninger.

Endvidere tilbyder vi løsninger til måling af brændstofforbrug, eksempelvis på skibe.

Vores leveringsprogram er derfor bredt, og du kan være sikker på at finde lige præcis den eller de typer flowmålere, du har behov for.

Hvad tilbyder vi inden for flowmåling?

Vi tilbyder flere forskellige løsninger inden for flowmåling.

Herunder flowmålere til væsker, gasser og damp. Samt flowvagter til gasser, væsker og til faste stoffer.

Du kan nemt og simpelt finde alle vores produkter ved at klikke dig ind på kasserne herunder, hvor du kan se en oversigt over de forskellige typer udstyr, vi tilbyder.

Har du problemer med at finde den flowmåler, du er på udkig efter, eller har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Et bredt sortiment inden for flowmåling

Vi tilbyder hos E. Eberhardt blandt andet vores Tricor Coriolis masseflowmålere, der er perfekt til dig, der ønsker måling af masseflow, densitet, temperatur og volumenflow.

Denne type flowmåler kan anvendes til væsker – både letflydende men også viskose væsker og gasser.

Du finder også magnetisk induktive flowmålere, hvis du i stedet har behov for en flowmåler, der kan klare alle ledende væsker.

Vores magnetiske induktive flowmåler fra Isoil fås som både kompakt version eller med en separat forstærker – med eller uden display.

Leder du derimod efter turbinehjulsflowmålere, finder du også disse i vores sortiment.Disse flowmålere fås hos os i flere forskellige typer materialer med både sanitære og ikke-sanitære procestilslutninger alt efter, hvilket behov du har.

Ydermere finder du også vortexflowmålere, der kan måle både væsker, damp og gasflow.

Hvilket er ideelt til dig, der ønsker korrekt måling af væsker uden ledningsevne og som samtidigt skal kunne klare høje temperaturer og højt tryk.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen former for spørgsmål til vores sortiment eller bestemt udstyr.

Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med at finde den helt rette løsning, der matcher dit behov.

Go to Top