BD|SENSORS

Verdensklasse i produktvalg og problemløsning

Pålidelig tryk- og niveaumåling – med denne ene kompetence for øje er BD|SENSORS universel leverandør af et stort produktsortiment, der spænder fra elektroniske måleinstrumenter på den ene side til den mest præcise dataevaluering og displayteknologi på den anden side.

Det faktum, at produkterne er alsidige til en lang række forskellige brancher og udfordringer, understreger den langsigtede vision i deres design.

BD|SENSORS hovedkvarter i Upper Franconia

BD|SENSORS er en mellemstor familiedrevet virksomhed, der lægger stor vægt på uafhængighed og bæredygtighed.

Hvad gør en familievirksomhed stærk? Eller sagt på en anden måde: Hvad skal en familievirksomhed være baseret på? Fordi familien er fundamentet for en større helhed, skal især en familievirksomhed måles på sin troværdighed og stabilitet. Når der skal tages ansvarlige beslutninger i forhold til kunder og medarbejdere, skal de være sunde og bæredygtige.

BD|SENSORS er en sådan familievirksomhed!
Med tre generationer, der arbejder i virksomheden, og som er ejerledet, er det netop det, som BD|SENSORS ser som en garanti for stabilitet. Selv om virksomheden opererer globalt, står den fast på sin placering i Oberfranken i det nordøstlige Bayern og fokuserer på ideen “Made in Germany”.

Hos BD|SENSORS overvejes strategien, før der handles; høj anseelse før spekulation og afkast før omsætning.
I denne ånd skaber virksomhedens ca. 300 medarbejdere kundeorienterede løsninger inden for tryk- og niveaumålingsteknologi.

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn