Vögtlin Instruments

Schweizisk kvalitetsteknologi inden for flow siden 1986

Siden 1986 har Vögtlins floweksperter udviklet produkter og løsninger af høj kvalitet til flowmålings- og kontrolopgaver – særligt inden for industrierne; pharma, life science, biotek og fødevare.

Innovative produkter baseret på den nyeste teknologi

Vögtlin er specialister i udvikling af intelligente og innovative instrumenter til gasflowmåling og -regulering, der blandt andet er baseret på højteknologisk halvleder MEMS-sensorteknologi. Vögtlins masseflowmålere og masseflowkontrollere til gasser med digitalt og analogt output og IP67/NEMA6- og ATEX-beskyttelse kan eksempelvis anvendes til en bred vifte af applikationer herunder:

  • Gasanalyse
  • Laboratorieudstyr
  • Forskning og udvikling
  • OEM og andre industrielle applikationer og løsninger
Rangebillede – Vögtlin Instruments

ISO 9001:2015-certificering giver sikkerhed for høj og pålidelig kvalitet

Med mere end 300.000 solgte enheder er Vögtlin en stærkt respekteret global aktør på dette marked. Denne succes er resultatet af en målrettet ambition om at levere de bedste produkter, løsninger og tjenester og være en aktiv del af kundernes succes. Og som en ISO 9001:2015-certificeret virksomhed kan Vögtlin garantere de højeste kvalitetskrav til deres OEM-partnere og kunder, der har brug for pålidelig kvalitet og gentagelig ydeevne.

Stærkt verdensomspændende salgs-, service- og distributionsnetværk

Siden 2011 har Vögtlin været medlem af TASI Group, der er specialister i flowmåling, flowkontrol og dispenseringsløsninger. TASI Groups produkter udvikles, tilpasses og serviceres gennem tekniske centre i USA, Schweiz, Tyskland og Storbritannien. Strategisk placerede kalibreringscentre i Europa, Asien og USA giver mulighed for at levere fuld service og applikationsekspertise via lokale salgspartnere i mere end 40 lande.

Digitale masseflowmålere og -regulatorer til processer med gasser

Vögtlins produktsortiment omfatter termiske og differenstryk- masseflowmålere og -regulatorer til gasser samt den første batteridrevet masseflowmåler med integreret batteri og indbygget touch-display. Instrumenterne er udstyret med digitalt og analogt interface, IP67/NEMA6-beskyttelse og ATEX-certificering.

Stillbillede fra Vögtlin Instruments video

Procesoptimering?

Hvad enten det drejer sig om niveaumåling, flowmåling eller eksempelvis trykmåling, så har vi en løsning til netop din applikation.

Spørg vores tekniske eksperter

Salgsforespørgsler?

Vi leverer instrumenteringsløsninger gennem innovativ rådgivning og effektiv service med formålet at skabe merværdi for vores kunder.

Spørg via kontaktformular

Følg os på LinkedIn

Vil du følge med i det nyeste om niveaumåling, flowmåling eller trykmåling til overvågning og optimering af processer?

Følg os på LinkedIn

Få den nyeste viden om procesinstrumentering – følg os på LinkedIn